Dětí jako smetí

Estimated read time 3 min read


Musím říct, že s dětmi je to někdy opravdu hodně obtížné. Ne každé dítě dokáže být klidné, aby se člověk nezbláznil. Já sama jsem si řekla, že kdybych měla více dětí, že bych se osobně asi zbláznila. Moje kamarádka, která má čtyři děti, tak ona sama říká, že už to je s nimi někdy až k nevydržení. To se nedivím. Já mám sice jenom jedno dítě, ale povím vám, že i to jedno dítě mi dá opravdu někdy pořádně zabrat. Tak ono se to říká. Víte, když máte jedno dítě, tak jste zvyklí jenom na jedno dítě. A když máte nervy nebo jste ve stresu, tak samozřejmě, že jenom to jedno dítě vám udělá nějakou neplechu anebo vás bude nějak stresovat.

Mám jedno dítě.

A tak jsem si řekla, že vlastně kamarádce, že jí někdy pomohu. A protože má kamarádka tolik dětí, jako je smetí, tak ten jednou týdně já bych měla mít třeba dvě děti ze čtyř. To pohlídám. Ani nevíte, jak moje kamarádka byla opravdu nadšená. Moje kamarádka byla ráda, že se také někdy udělá osobní volno, protože její babičky vůbec nechtěly hlídat děti a já se nedivím. Kdyby mi také bylo skoro sedmdesát let anebo přes osmdesát let, tak už bych taky asi nechtěla nikoho hlídat. A ne hlavně malé děti, které jsou jako z divokých vajec. Kamarádce jsem řekla, ať se tehdy nezlobí, že ale všechny čtyři děti bych nezvládla.

Výchova dětí je důležitá.

Protože mám ještě jedno své a tomu svému dítěti se také věnuji dost. Kamarádka to naštěstí pochopila. Zase si ale vezměte, že jsou páry, které nemohou mít děti. A takové páry, které nemohou otěhotnět, třeba je žena neplodná anebo je nemocná. A to je potom velice smutné. Zaráží mě, že takhle to příroda udělala. Někteří zlí lidé mají dítě hned, ale žena, která si dítě přeje a byla by opravdu perfektně matka, tak bohužel jí nejde otěhotnět. Jenže co je tohle za spravedlnost? Kdyby záleželo na mě, tak tohle bych přírodě vytkla. Nicméně, ale abych se vrátila zpátky dítětem, nikdy nezapomínejte své děti vychovat tak, aby byly slušné, protože slušnost je podle mého názoru opravdu na prvním místě. Je to velice důležité. 

You May Also Like

More From Author