Kultura pro všechny

Estimated read time 3 min read


Řeknu vám, že bez kultury by to byla opravdu veliká nuda. Myslím si, že je opravdu hodně lidí, kteří preferují kulturu, protože když lidé chodí za kulturou, tak to také znamená, že lidé se budou cítit v pohodě a také mohou potkat opravdu spoustu přátel. A já jako kulturu vyznávám pouze jenom nějaké hudební festivaly anebo nějaké zábavy. To mě moc baví! My tady u nás máme takové krásné lidové divadlo, ale není to takové klasické divadlo, jak si myslíte, že by tam třeba hráli divadelní herci a podobně. Tohle tedy ne. Tady jsou úžasná představení, jsou tady třeba také představení, že tam jsou amatérští herci anebo amatérští zpěváci anebo tam taky můžete dělat karaoke.

Hrady a zámky mají krásné prostředí.

Karaoke je tam opravdu nejvíce oblíbené a je tam dvakrát měsíčně a řeknu vám, že vždycky všechny lístky jsou na karaoke vyprodané. Já tam chodím také. Ne sice dvakrát měsíčně, ale jednou měsíčně s kamarádkami. Vždycky někam jdeme, abychom se doma nenudily. Já nejsem vůbec domácí typ a ráda vždycky někde jsem, objevuji nová místa. Také s kamarádkami jezdíme do zahraničí za kulturou. Myslím si, že je opravdu hodně lidí, kteří neradi sedí doma a že raději někde běhají a koukají se po kultuře a podobně. Je mnoho lidí, kteří třeba také mají rádi kulturu takovou, že chodí jenom do kina.

Tady by se dětem určitě líbilo.

Do kina se dívat na filmy a u toho třeba mají popcorn. Řeknu vám, že tohle jsme vždycky dělali ve škole v osmé třídě, protože v nižších ročnících nám vůbec nedovolili, abychom si do kina vzali popcorn, že prý budeme dělat nepořádek, dovolili nám to až od osmé třídy, ale potom bylo divné, že v deváté třídě už jsme vůbec za kulturou nechodili, jezdili jsme akorát na výlety, kde jsme potom třeba jezdili na hrady a zámky. Tohle mě také moc bavilo. Nyní už jsem máma dvou malých dětí a také s dětmi jezdíme vždycky tak dvakrát nebo třikrát ročně za nějakou velikou kulturní akcí, aby děti pochopily, že svět není jenom o tom, že si můžou hrát venku na zahradě. 

You May Also Like

More From Author