Skvělá motorka

Estimated read time 2 min read


Můj partner si vždycky přál motorku, já jsem z toho byla opravdu na nervy. Víte, proč jsem se bála, aby partner měl motorku? Protože znám některé případy, tedy hlavně z televize, že mnoho lidí se právě na motorce vybourá a potom to také může dopadnout opravdu smutně, opravdu katastrofálně. Protože jsem partnerovi řekla, jestli třeba si nechce pořídit nějaké elektrokolo nebo elektrokoloběžku, stejně tak jako mám já. Jenomže ne partner jednoznačně furt stále opakuje, že bych chtěl motorku, jenomže já se toho bojím. Partner stále říká, že prý budeme na motorce jezdit spolu, že prý já si také pořídím motorku nebo alespoň babetu či skútr a potom budeme jezdit na výlety spolu.

Partner miluje motorky.

Tohle ale není vůbec můj styl. Já mám opravdu kvalitní elektrokolo, které jsem si koupila opravdu hodně draze, sice už bylo z druhé ruky, ale řekla jsem si, že když nemám finance na nějaké kvalitní nové kolo, že si raději koupím kvalitní kolo z druhé ruky, ale mě tohle vůbec nevadí. Partnerovi jsem ještě několikrát řekla, ať si to pořádně rozmyslí, že když potom, když bude mít nějakou jednu jedinou nehodu na motorce, že i takhle to může skončit katastrofálně.

Jezdit na motorce nebudu.

Potom třeba partner toho bude maximálně litovat, třeba toho bude litovat i do konce života a myslím si, že tohle žádný člověk nechce, nikdo nechce, aby měl nějakou vážnou nehodu na motorce anebo i v automobilu. Ano chápu, že člověk se může vybourat i na kole a mít z toho následky do konce života, ale je to stále menší pravděpodobnost. Větší pravděpodobnost je, že se vybouráte na motorce. A byly by to potom katastrofy opravdu větší. Já raději dávám na jistotu. Opravdu se bojím motorek. I když ano, líbí se mi. Motorky jsou sexy a jsou také hodně sportovní akce. Kvůli motorkám na takové akce chodím, protože mě baví se na to dívat, ale že bych já řídila motorku? Tohle ani omylem. 

You May Also Like

More From Author