Hurá, šíša

Estimated read time 3 min read


Ano, tento nástroj ke kouření tabáku se také někde nazývá šíša, nebo také nargilé. Ani tohle nejsou všechny možné názvy, které tento předmět má. Jen u nás se ještě můžete potkat s výrazem vodnice, vodárna, nebo řidčeji také farec. To je podle toho, kde se zrovna pohybujete. Jak jistě víte, tato věcička není zrovna jednoduché zařízení, oproti klasickým dýmkám, které mají části většinou dvě nebo tři. Zde jde však o to, nevdechovat kouř ještě teplý, nýbrž studený, a to se v případě vodní dýmky děje ochlazováním vodou. Ta se nalévá do skleněné části a kouř se pak z toho nasává hadicí neboli také šlauchem.

vodní dýmky

A aby to bylo v naprosté pohodě, musí zde být těsnění. Stejně jako další, které je umístěno v horní části, odkud jde dým do vody. I zde to musí těsnit, jinak vodní dýmka nefunguje tak jak má. Je to v podstatě týž jev, jako když se vám zlomí cigareta. Nebo nalomí. Dá se to kouřit, ale pohodlí a požitek při tom vezme za své. Proto je nutné se o vodní dýmku pečlivě starat a udržovat. A to nedělá každý, takže se mu občas špatně kouří, protože těsnění je nějakým způsobem poškozeno. A je třeba jej vyměnit, protože se s tím v podstatě nedá dělat nic jiného. Každý z kuřáků ví, kde se tyto drobnost dají obstarat a kam vlastně pro ně musí jít.

část vodní dýmky

Ale pokud tito kuřáci dočetli až sem, tak už nikdy nikam nebudou muset chodit. Tedy, co se týče vodní dýmky, pro chleba a další potraviny to zde samozřejmě neplatí. Nuže, vážení a milí, pokud skutečně potřebujete těsnění na vodní dýmku, nikam se nechystejte, ale pouze klikněte na odkaz přímo v této větě. A uvidíte, co se bude dít. Tento klik vás převede na jiné webové stránky, kde dostanete nejen kýžené těsnění, ale také spousty dalších a velmi užitečných věcí A protože jste na internetu, můžete vybírat v naprostém klidu a pohodlí svého domova. Po zaplacení vám zboží přinesou až k vám.

You May Also Like

More From Author