Nákup auta

Estimated read time 3 min read


Mám jednoduše takovou smůlu, že když někam jedu, tak jsem se mi vždycky někde porouchá auto. Můj partner mi tohle ale říkal. Můj partner mi stále dokola opakuje, že já si vždycky koupím jenom tu nejlevnější věc, že prý chci mít co nejvíce věcí a co nejlevnějších. Jenomže je logické, že když si koupíte něco opravdu hodně levného, tak také nemůžete očekávat, že vám to vydrží staletí. Anebo když si koupíte automobil, který je opravdu hodně levný, tak neočekávejte, že vám to vydrží několik sezón. Vzpomínám si, když jsem si jednou koupila od jednoho známého pána automobil.

Pokaždé dejte na kvalitu.

Všichni říkali, že je to velice levné a výhodné, ale že také musím počítat s tím, že to bude mít nějaké vady anebo třeba, že už to bylo bourané anebo třeba někde potopené v rybníku. Nebo podobně. A tak jsem si říkala, že tohle mi nevadí, že určitě mi třeba pět let tohle auto vydrží. Samozřejmě, že to nevydrželo. Byla jsem z toho opravdu naštvaná, a tak jsem si řekla, že než abych kupovala další levné věci, že si raději všechno ověřím, proto jsem se řekla, jestli by mi třeba také někdo nepomohl s tím, aby mi pomohl vybrat automobil. Za svůj život jsem už měla tři automobily a všechny tři opravdu stály za nic. Byla jsem opravdu naštvaná.

Mám krásné červené auto.

Jednoznačně jsem nemohla sehnat nějakého automechanika, který by mi vždycky auto prohlédl, než já si něco koupím. Jenomže já vždycky na všechno spěchám, a tak partner mi řekl, že jsem strašně nedočkavá, že ať se pořádně rozmyslím, co chci. Jestli chci kvalitní automobil anebo ušetřit peníze, že prý je naprosto logické, že když chci opravdu kvalitního, že se také za to musím připlatit. A je to logické. Každý člověk, když chce něco kvalitního, tak také si za to musí připlatit nějaké peníze. Nic není zadarmo. Zadarmo ani kuře nehrabe, takže jsem si řekla, že si raději našetřím ještě více peněz a pořídím si opravdu kvalitní automobil od ověřeného prodejce. 

You May Also Like

More From Author