Myčka nádobí

Estimated read time 3 min read


Elektro je tady je pro nás, aby nám pomáhalo. A to hlavně domácí spotřebiče anebo také bílá domácí technika. Víte, co se řadí mezi domácí bílou techniku? Bílé spotřebiče? Ano, hádáte správně. Je to třeba lednička, pračka a tak podobně. Nebo také myčka nádobí. Já sama jsem vždycky chtěla mít opravdu kvalitní myčku nádobí. Jenomže jak už to, tak bývá, tak máme malý byt a tam se to všechno nevejde. Jedině kdybychom třeba dali sušičku prádla úplně pryč. Protože moje kamarádka si pořídila pračku, která má v sobě zároveň systém sušení. Vůbec jsem netušila, že existuje pračka, která také zároveň vysuší prádlo.

Myčku nádobí jsem si také přála.

Kdybych tohle věděla, tak ihned tohle udělám a koupím si to. Škoda, že mi tohle partner neřekl. Partner mě totiž tím naštval, protože on mi řekl, že ví dávno, že tohle existuje. Nechápu, proč mi tohle neřekl. My jsme zbytečně kupovali pračku, a ještě zvlášť sušičku. Kdybychom koupili pračku přímo se sušičkou, tak by nám také zbylo místo na myčku nádobí. Věřte, že tohle elektro nám doma chybí. Bydlí nás ve společné domácnosti šest, takže jistě si dokážete představit, jak je opravdu hodně náročné udržovat úklid doma anebo jak často musím umývat nádobí, někdy i třikrát denně!

Tablety do myčky nádobí.

Protože máme malý dřez a v malém dřezu se všechno tak dlouho neudrží v čistotě. Zatímco třeba někde, kde jsou jenom dva nebo tři členové rodiny. Kolikrát říkám svému partnerovi, že sušičku prádla prodáme a že si pořídíme jiné elektro, a to myčkou nádobí. Partner mě naštval také tím, že mi řekl, že jsem opravdu hodně líná, že nedokáže umýt nádobí třeba dvakrát nebo třikrát za den. Řekla jsem mu, ať si to zkouší sám, kdybyste viděli moje ruce, jak už je mám dopracovaný, tak byste skoro brečeli. I když mám rukavice, tak mě to kolikrát ani nebaví, si brát rukavice. Gumové rukavice mi zase strašně vysušují kůži. Mám je takové hrbaté. 

You May Also Like

More From Author